#POKER 25 Mar 2018

Anders Stai

Unggutten fra Hamar var eneste Guts-representant igjen i Main Event da finalebordet startet i dag. Det ble kjapt spilt et par enorme potter og Stai var i sentrum for én av de største tidlig:

Kast rundt til Stai på knappen. Blindene er 70k – 140k med 20k ante. Oppspill fra Stai med 10h2h, som seg hør og bør. Daniel Vassbund tok seg et syn fra storeblind med Kh9c. «Drømmefloppen» 2c6h8h checkes av begge. 9c på turn treffer Vassbund, men gir også vår mann et straightdrag i tillegg til flushedrag og par. Vassbund banket 375 000 i front, men fikk en hilsen tilbake. 900 000 pålød høyningen. Vassbund klikket tilbake og høynet til 2,1 millioner. Syn. Blank 5s i bånn. Check fra Vassbund – ALL IN fra Stai! 3,2 millioner. Kjempeboks fra Vassbund med best hånd, men til slutt gikk topparet i mucken!

– Ja, det var en fin hånd. Jeg føler jeg viser så mye styrke med synet på turn der, at han umulig kan syne med to par.

Etter nevnte kjempepott hadde Stai kontroll, selv om han doblet opp en shortstack.

Stai slo også etter hvert også ut Daniel Vassbund i en spektaluær pot. Stai valgte å limpe JsJd fra knappen. Vassbund checket KQ off fra storeblind. Floppen A-10-5 gikk check – 200 000, syn. A på turn gikk check – 300 000, syn. Drømmeriveren Jc ga Vassbund straight, men vår man hus. Vassbund banket 700 000 i front, hvorpå Stai gikk all in rimelig kjapt. Synet fra Vassbund kom også umiddelbart og dermed røk Vassbund på 8. plass. Stai hadde på det tidspunktet 13 millioner sjetonger, over en tredjedel av alle sjetongene i spill.

Etter middagspausen gikk det dog tyngre for Hamarværingen. Stai 5-bettet all in med AdQh og fikk syn av motstanderens KdKs. Dame høy flopp ga noen flere vinnere, men kongene stod til slutt og dermed var stacken halvert.

Noen hender senere gikk han all in over en høyning med 10s10c fra storeblind og igjen var det kongepar hos motstanderen. Ingen hjelp og kun 3 millioner igjen.

Men så…Patrick Ånonli fra Snåsa plukker opp 5-5 og høyner til 500 000. Stai sitter i storeblind og går all in med sine siste 2,8 millioner sjetonger. I labben: A-A. Syn fra Snåsa.

K-J-8 i flopp. Turn: 6. Så langt trygt. River…..5.

Et forferdelig sistekort sendte Stai ut på 6. plass i Main Event 2018 i Dublin.

Det er en skuffet Hamarværing som snakker med oss etter exiten.

– Det er blytungt. Jeg er chipleader til middagspausen og har full kontroll på bordet. Så kommer det tre spots på rad, der jeg er uheldig med sitsen og den 5’eren på river der, den fortjente jeg bare ikke. Vi må si oss enige i det. Pokeren er brutal noen ganger.

NM er over for oss i Guts for denne gang. Tusen takk til alle spillerne våre, for hyggelig samvær og godt kortspill. Dere er stjerner!

 

MORE STORIES

#POKER 25 Mar 2018

Turbokongen!

Guts' 2. norgesmester i 2018! Les mer

#POKER 23 Mar 2018

Main Event dag 2

Korta er i lufta!

Les mer