#POKER, Uncategorized 22 Mar 2018

Aspestrand traff blink!

Mange vil si at Kenneth Aspestrand er bedre med hagla enn han er med kortstokken, men etter nattens oppvisning på finalebordet i 8-game, kan man begynne å lure!

Aremarkingen er nemlig profesjonell trickskytter med hagle (obv) og innehar en rekke verdensrekorder.

I natt ble han norgesmester i 8-Game etter en langt og tungt finalebord. Pål Hersleth, Morten Kind Guldbrandsen, Martin Riseng og Henrik Tollefsen måtte i tur og orden takke for seg. Aspestrand endte heads up med Stian Johannesen og trakk det lengste strået!

– Det er bare…helt jævlig gøy! sier den nybakte norgesmesteren. Og det er det helt lov å si når man er i ekstase. Aspestrand forteller om en litt turbulent reise der spesielt to situasjoner på dag 1 ble avgjørende:

Spillet er Omaha High Low. Det er tidlig i spillet og en monsterpott er under utvikling på en 4-veis flopp: Q-5-2 rainbow. Aspestrand sitter med A-K-5-8. Bet – Syn – Syn -Syn. Turn: 5. Action går Bet – Syn – Syn før dealeren prematurt legger opp river: 5. Fjers for Kenneth. Men nei, sistemann hadde ikke agert og drømmekortet må stokkes inn. Sistemann syner, og den nye riveren er en 8’er. Hus står for high, men 8’eren fylte low-draget og Kenneth måtte nøye seg med halve potten.

Etter dette blir Kenneth etter hvert short på dag 1, men en noe heldig hånd i 2-7 lowball førte til full dobling og derfra gikk det én vei for skytterkongen.

– Ja, det var en kar som fylte straight etter to trekk. Jeg hadde 9 lav og det stod. 5-på rad er jo ikke så bra i lowball, smiler Aspestrand.

Den avgjørende hånda heads up falt i Stud 8. Aspestrand dro på low og fylte kjapt. Stian Johannesen dro på high. Da Kenneth fylte Q-høy flush på sjette gate, var det ikke mange kort som måtte dodges. Hånda stod, full scoop, tøfler, tittel og en bråta med cash hjem til Aremark!

MORE STORIES

#POKER 25 Mar 2018

Anders Stai

6. plass i Main Event

#POKER 25 Mar 2018

Turbokongen!

Guts' 2. norgesmester i 2018! Les mer