#POKER 17 Mar 2018

Eirik Thorvaldsen

Hvem er egentlig disse løkene som styrer rundt i Guts-loungen, skjenker øl og slår alle i FIFA? Her må det presentasjoner til! Vi starter med mannen, myten, silkesvarten og legenden Eirik Thorvaldsen.

Som seg hør og bør. Eirik er nemlig det som på fagspråket Head of Poker i Guts. Han er også yngst på laget og helt på høyde med de beste utenlandske når det kommer til å være gira. Noe av det verste Eirik vet, er å tape i FIFA. Han mener selv han er én av de beste i verden, men nyere faktaforskning viser seg at akkurat det ikke stemmer. I og med at Eirik blir såpass sint, altså oppriktig forbanna, når han taper, er det ekstra tilfredsstillende å gruse han. Har du skills nok, anbefaler vi deg å utfordre han til en match i loungen.

Men Silkesvarten fikser alt. Han har full kontroll på hvilke eventer nettopp DU skal spille og hva du liker å læske struben med. Sånn blir det når man er avla opp att med ei bjørk i Østerdalen på Koppang i Hedmark og foredla på en middelhavsøy.

Du har kanskje lagt merke til Eiriks smått legendariske signaturer på poker e-postene du får fra Guts. Vi snakker gullkorn som:

Eirik,

Trives best i sofaen

Eirik,

Kjent som Tore Trøkk blant uvenner

Eirik,

Holder flere baller i lufta på daglig basis

Eirik,

AKA Ole Bramserud fra Selskapsresan

Eirik,

Bjudar på – i alle kanaler

Og det gjør virkelig Eirik. Bjudar på. Unggutten er også topp 3 i Guts-teamet på å skjenke øl. Så stikk innom loungen, slå av en prat og føl varmen som stråler fra Eiriks vesen. 

MORE STORIES

#POKER 25 Mar 2018

Anders Stai

6. plass i Main Event

#POKER 25 Mar 2018

Turbokongen!

Guts' 2. norgesmester i 2018! Les mer