#SPORTS 26 May 2017

Europe League-finale 2017!

Guts har vært på tur til Stockholm og bevitnet Europa League-finalen mellom Ajax og Manchester United! Vi hadde med oss en fin gjeng som var en miks av turneringsvinnere, pokervinnere og heldige utvalgte.

Vi møttes tidlig på dagen på det som var en solfylt og herlig tidlig sommerdag i Stockholm. Trenden var klar blant reisefølget: enten var de United-supportere for livet, eller så var de Ajax supportere for dagen. Men det var en fin forbrødring både i gruppa og generelt i byen. Kampen skulle jo spilles på Friends Arena så det skulle bare mangle at alle var venner. Friends betyr venner, ikke sant. Takk for meg.

Friends Arena er en helt super fotballstadion, intim og fin selv om den tar 50.000 tilskuere. Vi møtte opp tidlig for mat og drikke i loungen vår og det samme gjorde 10.000 Ajax supportere på motsatt kortside. De sto og sang 2 timer før kampstart, fantastisk gjeng. Serveringen vår var også veldig bra, med unntak av selve servitøren som ikke hadde sin beste dag på jobben. Men når det var østers og champagne til å starte med, så var lista for kvelden lagt høyt!

Når kampen kom i gang så vi en tydelig trend som varte kampen ut, Ajax var overlegne på tribunen men Manchester United var minst like overlegne på banen. Når Pogba sendte United i ledelsen, dog litt heldig med en styring, etter en snau halvtime så var det ingen vei tilbake for Ajax. Mkhitaryan pirket inn 2-0 litt ut i andre omgang og United reddet inn det som kunne blitt en krisesesong. Nå kunne de heller reise hjem med europacup-trofé og ikke minst Champions League plass i bagasjen. Mourinho lander på beina som så ofte før.

     

Vi trakk inn i loungen igjen etter kampen, der var det fortsatt god servering i noen timer til. Innimellom pølser, taco, drinker, kaker og desserter fikk vi også kåret vinneren av vår interne tippekonkurranse. Når han klarte å tippe Henrik Mkhitarjan som siste målscorer så må det vel kalles en fortjent vinner!

Tusen takk for turen til Tommy, Kristian, Asbjørn, Rudi, Gry, Christian, Larus, Asle og Joachim, det her var en veldig fin opplevelse.

MORE STORIES

#SPORTS 15 Nov 2017

Månedens Managere

Guts Fantasy Norge - Oktober Les mer

#SPORTS 14 Nov 2017

NHL i Stockholm!

Ottawa Senators – Colorado Avalanche i Globen! ...

Les mer