#SPORTS 27 Jul 2017

GUTS FANTASY NORGE 17/18

Guts Fantasy Norge – Ligakode: 1230959-295036

Det nærmer seg avspark i Premier League og det betyr en ny deilig sesong med Fantasy Premier League!

Som vanlig kommer vi til å kjøre en egen liga for Gutsspillere. Merk at dette er et goodwill-tilbud til våre aktive spillere. Det betyr at du ha en Gutskonto og du ha gjort et innskudd i 2017. Siste frist for å ha dette på stell er 31. august, 2017 kl 23.59. Greit? Fløte. Her blir det nemlig rimelig sterke premier å kjempe om!

Hver måned kårer vi ut free bets verdt 2000 kr til Månedens Managere:

 1. plass – 1000 kr free bet
 2. plass – 600 kr free bet
 3. plass – 400 kr free bet

For å se hvordan du ligger an, eventuelt om du vant en måned: Klikk deg inn på ligatabellen, velg Filters -> ønsket måned.

Forrige sesong stakk multitalentet Ørjan Skommo av med førsteplassen og fotballturen til 20 000 kr! Ta opp kampen i år, så gjør vi opp status i mai, 2018! Her er sesongpremiene:

 1. premie – Fotballtur verdt 20 000 kr
 2. premie: 3000 kr free bet
 3. premie: 2000 kr free bet
 4. premie: 1000 kr free bet

5.-10. Premie 500 kr free bet

Kommunikasjon og frister

Vi bruker forumet i selve ligaen til å kommunisere vinnere av premier. I tillegg vil legger vi ut vinnerne hver måned på bloggen https://www.gutsbloggen.com. Sjekk begge jevnlig. Alle som vinner premier må sende en epost til fantasy@guts.com innen 30 dager etter at vinnerne har blitt kommunisert for å hente premien sin. Inkluder brukernavnet ditt på Guts.com, samt lagnavn på Fantasy i eposten. En siste ting: Sett deg inn i regler og vilkår.

Regler og vilkår:

 1. Siste frist for å melde seg inn i ligaen er 26. august, 2017 kl 11.00 GMT.
 2. Gratisspillene som managerne vinner vil bli kreditert til den respektive managers Guts.com Sportsbook-konto. Alle kan delta i fantasyligaen, men for å vinne premier, må du ha registrert en Gutskonto innen 26. august, 2017. I tillegg MÅ du ha gjort minst ett innskudd på Guts.com i 2017.
 3. Hvis du er en av de heldige vinnerne (månedlig, eller årlig) må du kontakte fantasy@guts.com og skrive «Guts Fantasy Norge» i emnefeltet. I eposten må du skrive brukernavnet ditt hos Guts.com og lagnavnet i Fantasy League. Vi vil deretter kreditere kontoen din med premien den påfølgende ukedagen etter at den siste kampen i gjeldene Gameweek er ferdigspilt. Vi vil også skrive en notis om hvem som vant i forumet i selve ligaen, så sjekk denne jevnlig. Hvis du vinner, må du kontakte oss innen 14 dager etter at den siste kampen er ferdigspilt for den månedlige, eller årlige premien, ellers mister du premien din.
 4. Gratisspillene kan benyttes i Guts.coms Sportsbook én gang og det er ingen omsetningskrav på gevinsten fra gratisspillet. Les alt om gratisspill og hvordan de brukes her: https://www.guts.com/no/page/freebetextra
 5. Hvis du vinner hovedpremien, en fotballtur verdt 20 000 kr, gjør du det samme som de andre premiene, kontakter fantasy@guts.com. Vi forbeholder oss retten til å dele ut hovedpremien som et gavekort med tilsvarende verdi som settes ved kampanjeslutt.
 6. Hvis det er to eller flere lag med nøyaktig samme poengsum, blir vinneren avgjort ved høyeste Gameweek poengsum inneværende måned (eller høyeste Gameweek poengsum for hele sesongen hvis det gjelder hovedpremiene). Hvis denne poengsummen også er lik, deles premien mellom lagene.
 7. Det er kun tillat med ett lag per person, per husholdning/IP i denne konkurransen.
 8. Denne konkurransen er kun åpen for spillere fra Norge.
 9. Vi reserverer oss retten til å endre konkurransen og alt i forbindelse med konkurransen til enhver tid uten å meddele deltagerne.
 10. Generelle regler og vilkår gjelder.

 

MORE STORIES

#SPORTS 15 Nov 2017

Månedens Managere

Guts Fantasy Norge - Oktober Les mer

#SPORTS 14 Nov 2017

NHL i Stockholm!

Ottawa Senators – Colorado Avalanche i Globen! ...

Les mer