#POKER 28 Mar 2017

KJÆRE GUTSLING!

Tjolahei, tjolahopp, tjolahoppsasa og hjertelig velkommen til Team Guts!

Vi gleder oss som unger til årets desidert beste pokertur og et av årets absolutte høydepunkter uansett gren! Det er endelig duket for Poker NM i Dublin og det er så mye sommerfugler i påsan at det bobler litt over. Men, før du reiser, er det et par ting du bør vite om:

– Alle spillere som har vunnet billett kan hente billetten i Registreringsdesken i spillerlokalet. Du kan sjekke her om du er registrert. Om du mener noe ikke stemmer, sender du en mail til poker@guts.com, så ordner jeg opp!

– Alle spillere som skal ha goodiebag må hente denne i loungen vår rett over lobbyen. Spillere som har kvalifisert seg via satellitter, klubber eller kjøpt seg inn direkte til Main Event via klienten på forhånd får førsteprioritet på goodiebag. Vi kan ikke garantere stash til spillere som kjøper seg inn i Dublin.

– Har du kjøpt deg inn eller kvalifisert deg via Guts, skal du representere oss i eventene du spiller. Dette gjelder ved stickers eller annet merchandise. Foruten å være på det kuleste laget, får du de beste fordelene under NM i form av Last Longers i alle NM-eventer.

Følg oss gjerne på sosiale medier under NM! Andreas (shibby) er en artig skrue og kommer til å spinne rundt som en strikkball hele uka. Twitter: @GutsNorge og @GutspokerNO, Facebook og Snapchat: GutsNorge. Hvis du oppdaterer status til fansen hjemme under NM, bruker vi hashtaggene #GutsNM #pokernm  og #2poker. Husk at folk digger bilder! Vi i Guts kommer til å oppdatere på de nevnte sosiale mediene, samt i en egen blogg som lanseres på fredag!

LOUNGEN:

I år som i fjor kommer vi til å ha en lounge der vi blir å treffe. Loungen ligger rett ovenfor resepsjonen på hotellet. Ta trappa (eller heis) og ta til venstre ved frokostsalen. Vi satser på å ha et sportslig preg og vil vise det meste av interessante fotballkamper. Kanskje blir det noe godt i koppen også. Vi kommer også til å ha FIFA (PS4) og Chinese Pokerbord i loungen til forlystelse og frustrasjon. I utgangspunktet åpner loungen fredag 31. mars og vi holder åpent hver dag fra 12-16 og 19-22.

KJEKT Å HA MED:

– Behagelige klær

– Treningstøy

– Hodetelefoner

– Pass

– Lommebok

– Spillekort fra i fjor

– Badeshorts / badedrakt / speedo

– Golfutsyr, hvis du er en elitefyr

 

Det var vel egentlig det. Nå er det bare å pakke sekken, sæla på og gjøre seg klar til raid! Hvis du har noen spørsmål før avreise, send en mail til poker@guts.com, eller send oss en direktemelding på Twitter.

Ærbødigst,

Eirik

Direkte nedstammet fra Eirik Blodøks

MORE STORIES

#POKER 25 Mar 2018

Anders Stai

6. plass i Main Event

#POKER 25 Mar 2018

Turbokongen!

Guts' 2. norgesmester i 2018! Les mer