#SPORTS 31 Aug 2017

Månedens Managere – August

Ere deilig? Fløte, fløte, fløte!
Endelig er Premier League i gang igjen og sesongens første fantasymåned er historie. Det ble bra for dem som kjørte full United-dekning og ikke fullt så bra for alle managerne som trodde ‘ArryKane skulle kvitte seg med august-spøkelset.
Det er tight i toppen i Guts Fantasy Norge-ligaen, og det ble faktisk delt andreplass i august. Månedens managere er:

  • 1. plass – Best of Sandvik – Per Joar Sandvik – 209 poeng – 1000 kr free bet
  • 2. plass – Corona Boys FC – Tony Berge – 205 poeng – 500 kr free bet
  • 2. plass – pogboom – Markus Stenseth – 205 poeng – 500 kr free bet

Vinnerne må sende en epost til fantasy@guts.com med brukernavn på Guts, lagnavn på fantasy, stjernetegn og favorittlag. De to første må ihvertfall med. Mailen må sendes innen fjorten dager fra publiseringsdato av denne bloggen for at spillerne skal få premien sin.Det skjer hvert år, men det føles like meningsløst okke som. Landslagspause. For mange managere betyr det aktivering av Wildcard og ni-lesing av skaderapporter. Et par godbiter blir det dog med Frankrike – Nederland og Spania – Italia, samt Norges matcher mot Aserbajdsjan og Tyskland. Det blir gøy.
For meget spesielt interesserte: Det går skikkelig dårlig med huslaget, Gutsolini Gutsorama. 151 poeng og en rolig 212. plass i ligaen. Tynn suppe.Det klør i Wildcard-fingeren. Nå blir det fullt fokus på Deadline Day, vi blogges.

MORE STORIES

#SPORTS 15 Nov 2017

Månedens Managere

Guts Fantasy Norge - Oktober Les mer

#SPORTS 14 Nov 2017

NHL i Stockholm!

Ottawa Senators – Colorado Avalanche i Globen! ...

Les mer