#POKER 19 Mar 2018

Pål Hersleth

Team Guts består av 5 personer. Det er kun én kortspiller blant dem. Selv om Fredrik Akerholt faktisk har et finalebord fra Battle of Malta og de andre klovnene mener de kan ett og annet om kortspill, er det stort sett «Fiks» som gjør det bra i poker. Og livet.

Kjælenavnet «Fiks» har Pål fått fordi han er over gjennomsnittet god på å, ja, du gjettet riktig, fikse ting. Derfor må Pål til pers både titt og ofte når smårollingene har rotet det til med praktiske ting, noe som kan være irriterende når man sitter dypt i en NM-event. For det gjør Pål stort sett hele NM-uka.

Fiks sprer nesten alltid godt humør og kjennetegnes ved sin karakteristiske knegging. Når ting ikke er fullt så morsomt, går fiks rundt og humrer. Hvorfor han humrer, er ikke alltid like åpenbart, men det er vel artig å se ting fra høyden (Pål er ille høy. Og mørk).

Med andre ord, det er bedre for deg om du møter på Pål i loungen, enn rundt filten. Han er nemlig også rimelig ramm bak kranene. Er det noe Fiks ikke kan? Svar på postkort, takk!

MORE STORIES

#POKER 25 Mar 2018

Anders Stai

6. plass i Main Event

#POKER 25 Mar 2018

Turbokongen!

Guts' 2. norgesmester i 2018! Les mer